Problem z TinyPortal (Spolszczenie)

Zaczęty przez wrobel10, Grudzień 15, 2008, 16:27:17 pm

« poprzedni - następny »

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobel10

Witam! Zainstalowałem ładnie TinyPortal 1.0.6 beta 2 na SMF 1.1.7. No i ściągnąłem spolszczenie TinyPortal 106beta2 iso. Wgrałem pliki na FTP i wchodzę na forum a tu zamiast polskich znaków są jakieś znaczki zapytania. No to więc ściągnąłem spolszczenie w kodowaniu utf i jak zainstalowałem to są polskie znaki wszystko gitez, ale jak wchodzę w panel administracyjny i w jakąś kategorię np. Ustawienia (Oczywiście w manu TinyPortal, a nie w ogólnym forum) i wszystko jest po angielsku. Wszystkie opcje są w języku angielskim. Nie wiem co może być tego przyczyną. Zrobiłem screen jak to wygląda oto on:



Proszę o odpowiedź co mam zrobić żeby wszystko było PL bo nie za bardzo potrafię się posługiwać angielskim. Proszę o szybką radę dla mnie. Z góry dziękuję.

PS: Te spolszczenia były w wersji 1.0.6 beta 2 tak jak mój zainstalowany TP. Więc proszę się nie pytać o to.

Nolt

PMIĘTAJ O KORZYSTANIU Z OPCJI SZUKAJ
nie udzielam pomocy poza forum i na PW

wrobel10

Nie wiem, o który temat ci chodzi. Weź mi go wskaż bo na prawdę nie wiem :(

Nolt

Grudzień 15, 2008, 22:47:50 pm #3 Ostatnia edycja: Grudzień 15, 2008, 22:56:18 pm by Nolt
Sorry ale chyba coś nie tak z Tobą jest, nic sam nie potrafisz zrobić/znaleźć...
http://www.wizzi.pl/index.php?topic=584.0
http://www.wizzi.pl/index.php?topic=592.0

PS jeśli zadasz kolejne idiotyczne pytanie dostajesz BANA tu i na smf.pl za... domyśl się za co.
PMIĘTAJ O KORZYSTANIU Z OPCJI SZUKAJ
nie udzielam pomocy poza forum i na PW